Gazpacho z botwinki, rabarbaru i truskawek

Gazpacho z botwinki, rabarbaru i truskawek

Gazpacho z botwinki, rabarbaru i truskawek

Wiosna moi Kochani zawitała do mojej kuchni na stałe 🙂 Macie ochotę na coś kompletnie nowego? Okres chłodników w pełni, a gazpacho na słodko jedliście? Myślę, że nie a jest równie pyszne jak to w tradycyjnej formie 🙂 Musicie koniecznie spróbować!!!
Porcje 4 osoby

Składniki
  

Składniki

  • pęczek botwinki
  • 4 łodygi rabarbaru
  • 500 gram truskawek
  • 200 gram kefiru lub maślanki naturalnej
  • 200 gram cukru
  • garść listków mięty
  • pieczywo, ser kozi jako dodatek 😉


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Recipe Rating




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.