Naleśniki bezglutenowe

Naleśniki bezglutenowe

Naleśniki bezglutenowe

Wszyscy proszą o te mięciutkie i elastyczne naleśniki. Nie zawierają w sobie żadnego glutenu, ani mleka, ani jajek 😉 20 minut 3-4 Łatwy 2 0
Porcje 3 osoby

Składniki
  

Składniki

  • 1.2 szklanki mąki kukurydzianej
  • 1.2 szklanki mleka owsianego bezglutenowego
  • szczypta soli
  • 2 łyżki aquafaby
  • 2 łyżki oliwy z oliwek

Przygotowanie
 

  • Wszystkie składniki wymieszać i połączyć ze sobą. Smażyć na suchej patelni aż do zrumienienia. Smacznego!


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Recipe Rating




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.