Ciasto dosyć proste, a jakie smaczne! Mąkę mieszamy ręką z zimnym masłem i dodatkiem stewii, powstaną grudki jak na kruszonkę, dodajemy jajko i wyrabiamy ciasto. Wstawiamy do lodówki na 15 minut, a następnie wypełniamy spód wyłożonej papierem do pieczenia ciastem. Pieczemy 20 minut w 200 stopniach. W międzyczasie tworzymy masę serową. Do miski przekładamy twaróg, dodajemy posiekane ciasteczka oreo, stewię, aromat i cytrynę, dokładnie mieszamy, a następnie wbijamy po 1 jajku cały czas miksując. Na koniec wsypujemy mąkę ziemniaczaną i dokładnie mieszamy. Dodajemy na przestudzony spód i pieczemy przez 15 minut w 170 stopniach, zmniejszamy do 140 i pieczemy przez godzinę. Studzimy. Rabarbar obieramy i zasypujemy w rondelku stewią. Gotujemy aż do momentu, gdy wszystkie składniki będą miękkie. Wsypujemy agar i dokładnie mieszamy. Blendujemy dokładnie, wylewamy na spód i pozostawiamy do stężenia. Dekorujemy ciasteczkami. Smacznego!