Programista po godzinach

02 Gru 2018

Melopita

0
Świąteczną podróż rozpoczynam od odwiedzenia Grecji. Wpadamy dzisiaj na pyszny kawałek greckiej Melopity :) Kto chce spróbować? :)
1 godzina 3-4 Łatwy 1 0

    Składniki:

  • 500g ricotty
  • 75ml miodu gryczanego
  • 2 jajka
  • 1,5 łyżki skrobi kukurydzianej
  • 2 łyżeczki suszonego tymianku
  • skórka otarta z 2 limonek
  • 1 łyżeczka cynamonu
  • 1 łyżeczka anyżu

Wszystkie składniki mieszamy razem i pieczemy w 180 stopniach przez 45 minut. Studzimy i polewamy miodem. Smacznego!

Melopita Melopita Melopita Melopita Melopita
Brak komentarzy.

Tort orzechowo-czekoladowy z musem malinowym

o mnie
kontakt
współprace

NEWSLETTER




FACEBOOK



INSTAGRAM

#food #foodporn #pornfood #foodblogger #foodblog #polishblogger #polishboy #polishman #new#post #yummy #beauty #sexy #sexyfood #foodphotography #cleanfood #s4s #followme #tasty #mango #impossible #amazing #cheesecake #delicious #lime #cake #orgazm #follow #liczi #tajlandiachallenge

Post udostępniony przez Kamil Hajduk (@programistapogodzinach)



REKLAMA